Armbånd - Selv en liten detalj kan fremheve et viktig uttrykk

Armbånd har siden forhistorisk tid blitt tatt i bruk i forskjellige former, og betraktes som en av de første smykketypene som ble tatt i bruk av egypterne og romerne. Armbånd er en viktig del av smykkene vi bærer i dag - armbåndets art, bruk og betydning har vekslet med de forskjellige kulturer opp gjennom årene.

Hos Gullsmed Stamnæss finner du et rikelig utvalg av lekre armbånd - velg blant forskjellige materialer som gull, sølv, silke og skinn.

I vår nettbutikk finner du lekre armbånd fra anerkjente merker som - Ole Lynggaard - Pandora - Heiring - Georg Jensen

Se våre armbånd nå, og la deg inspirere!

Armbånd gjennom generasjoner
Helt siden 1892 har vi tilbydd vakre og unike smykker og armbånd til kvinner som ønsker noe eksklusivt, men også noe unikt som kan tydeliggjøre deres identitet som kvinne. Gjennom flere generasjoner har vi opparbeidet oss mange faste kunder i hele Norge. Våre produkter og armbånd er basert på nytenkning, ærlighet og kvalitet. Vi fletter våre produkter sammen med vårt engasjement og god service, slik at ar du alle forutsetninger for et vellykket kjøp!

Vi har en målsetning om å tilfredsstille deg som kunde, uansett hvilken anledning du måtte ha behov for et armbånd.

Ønsker du å se nærmere på våre armbånd?
Vi ønsker deg velkommen til våre butikker i Kongens gate 3 eller på AMFI Moa nord. Du kan også kontakte oss via telefon eller e-post for spørsmål vedrørende våre armbånd. Du vil komme i kontakt med våre kyndige medarbeidere som strekker seg langt for å gi deg det lille ekstra.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk dersom du skulle finne armbåndet du har lett etter!

Gullsmed Stamnæss
Gullsmed Stamnæss

Kongens Gate 3, 6002 Ålesund
AMFI Moa Nord, 6020 Ålesund
+47 70141540
post@stamness.no


Gratis Frakt
over 500,- kroner
Hent i butikk
Trygg Handel

Klarna Checkout