Salgsbetingelser

1. Generell informasjon

Kjøpsvilkårene gjelder når du gjør en bestilling på stamness.no. Avtalen inngås mellom deg og Gullsmed Stamnæss, org.nr. 912 158 756. Du finner kontaktuppgifter og øvrig informasjon på nettsiden.

Priser på nettsiden er i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift. Hvis du er under 18 må du ha tillatelse fra en verge for å bestille hos oss.

2. Bestilling

For å bestille varer fra vår nettside må du akseptere vilkårene. Ved aksept forplikter du deg til å følge dem i sin helhet. Du bekrefter at du lest informasjon om personvern og bruk av cookies.

En avtale oppstår mellom deg og Gullsmed Stamnæss når du legger en bestilling. Du blir betalingsvansvarlig for ordrens totalbeløp. Når vi mottatt ordre sender vi en foreløpig bekreftelse. Når ordre er klar til utlevering mottar du din endelige bekreftelse.

Gullsmed Stamnæss tar forbehold for avvik i den endelige leveransen der lagerbeholdningen var feil på bestillings tidspunktet.

3. Betaling

Vi bruker oss av Klarna AB (org.nr. 556737- 0431). Klarna tilbyr betalingsløsninger som faktura og kort (Mastercard / Visa). Med å godkjenne Gullsmed Stamnæss salgsvilkår godkjenner du Klarna ABs vilkår. Mer informasjon finner du her.

4. Levering

Normal leveringstid er 2-5 virkedager. Vi bruker posten/bring som samarbeidspartner for logistikk i Norge. Varene leveres normalt direkte til nærmeste postkontor eller utleveringssted.

Alle pakker ligger på utleveringsstedet 14 dagar før de returneres til oss. Uavhentet pakke omfattes ikke av angreretten. For pakker som ikke hentes påløper en avgift som for tiden er på 249kr. Beløpet dekker til viss del kostnadene det medfører for oss å sende pakken og motta den i retur.

5. Angerrett

Når du handler med Gullsmed Stamnæss på nett har du alltid 14 dager angrerett. Fristen begynner å løpe den dagen du mottar dine varer. Returnerte varer skal være ubrukte og i orginalemballasjen og eventuelle prislapper må vedlegges. Hvis dette ikke er tilfelle, kan Gullsmed Stamnæss kreve tap som følge. Verdireduksjon vil trekkes fra ved tilbakebetalingen. Er varen bestilt med tydelig personlig preg, eksempelvis gravering faller angerretten bort.

6. Retur

Dersom du ønsker returnere en vare du kjøpt med oss, kan det utføres på to forskjellige måter. Per post eller henvende deg til valgfri Gullsmed Stamnæss-butikk i Ålesund. Vennligst merk at tilbakebetaling av ditt online-kjøp ikke skjer direkte i butikk. Tilbakebetaling skjer via Klarna AB på samme betalingsmåte som ble valgt ved kjøpet. Du mottar informasjon fra Gullsmed Stamnæss så snart din retur er ferdig behandlet og din tilbakebetaling er registrert med Klarna AB.

Det er du som kunde som har ansvar for returen frem til vi har mottatt og registrert den. Ta alltid vare på din innleveringskvittering fra posten. Det kan ta noen dager før en retur er kommet oss i hende og før den blir behandlet.

7. Reklamasjon

Hvis du har mottatt en ødelagt vare, kontakt oss snarest med informasjon om feilen. Forbrukerkjøploven gir deg som kunde minst 2års reklamasjonsrett på et produkt. Reklamasjon skal imidlertid gjøres innen rimelig tid.

8. Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500.

Gullsmed Stamnæss
Gullsmed Stamnæss

Kongens Gate 3, 6002 Ålesund
AMFI Moa Nord, 6020 Ålesund
+47 70141540
post@stamness.no


Gratis Frakt
over 500,- kroner
Hent i butikk
Trygg Handel

Klarna Checkout