Bedriftsgave - En unik og minneverdig gave

Bedriftsgaver er det nok blandede meninger om. Det som er viktig å tenke på er at det er en unik og minneverdig gave som vil settes pris på av mottakerne. Uansett hvilken type gave du velger, sørg for å velge noe som vil bli verdsatt og som representerer bedriften din på en positiv måte.

 

Tenk igjennom hva formålet ditt med å gi bedriftsgaver. Er det for å belønne ansatte for deres arbeid eller for å vise takknemlighet til forretningspartnere, kunder eller har dere jubileum? Dette vil hjelpe deg med å avgjøre hva slags gave som passer best.

En annen viktig faktor å vurdere er budsjettet. Bedriftsgaver variere i pris, så du bør sette budsjett for ansatt gaver og for forretningspartnere før du ser etter gaver. Det vil også hjelpe mye å standardisere gavene til hvilket formål de skal ha, for å gjøre det enklere senere. Vi har et godt utvalg og mange gode tips til hvilke gaver som passer til de forskjellige anledningene. Dette setter vi gjerne i system for deg.

 
 

Noen populære bedriftsgavealternativer inkluderer personlige gjenstander som smykker og klokker med firmaets logo, eller spesialdesignet for akkurat din bedrift.

Hvis du ønsker å gi bedriftsgaver som er spesial laget for din bedrift, så tar vi hånd om prosessen fra ide til ferdig produkt i samarbeid med deg. Vi designer og produsere gaver som passer til dine spesifikke behov og budsjett.

Det er viktig å huske på at spesialdesignede gaver vanligvis har en høyere pris enn kommersielle bedriftsgaver, men de blir unik for din bedrift og en minneverdig gave.

 
Gullsmed Stamnæss
Gullsmed Stamnæss

Kongens Gate 3, 6002 Ålesund
AMFI Moa Nord, 6020 Ålesund
+47 70141540
post@stamness.no


Gratis Frakt
over 700,- kroner
Hent i butikk
Trygg Handel

Klarna Checkout