Bytt gammelt gull mot nye varer med vår gullpakke

Har du gammelt gull som bare samler støv i skuffen? Hvorfor ikke bytte det mot noe nytt og spennende! Hos oss kan du bestille en gullpakke som lar deg sende inn ditt gamle gull, og i bytte motta nye varer eller få pengene utbetalt på din konto.

 

Gullsmed Stamnæss er en erfaren og velrenommert gullsmed som har vært i bransjen i flere generasjoner. Vi tilbyr en rekke tjenester som kjøp av ditt gamle gull /sølv som ikke blir brukt lenger. Dette er en fin måte å få ryddet i smykke skrinet sitt på. Om du vil komme innom en av våres butikker eller få tilsendt fraktseddel for å sende det til oss velger du selv. Velger du å sende det er det viktig at du sender oss bilde over hva du ønsker å sende inn, så vi kan ta en rask vurdering.

Dette gjør du på post@stamness.no eller skjemaet her. Kr 200,- for frakt, trekkes fra på oppgjøret. Viktig for din del at du har bilde av hva du har sendt inn. Trygghet for alle parter er viktig for oss.


Når du selger gammelt gull til Gullsmed Stamnæss, vil vi vurdere verdien av gullet basert på vekt, karat og dagens markedspriser. Du vil motta en rettferdig og konkurransedyktig pris for gullet ditt. Vi veileder deg gjennom prosessen og svarer på eventuelle spørsmål du måtte ha.


Det er viktig å huske på at du ikke bør selge gull til hvem som helst. Det er mange useriøse aktører på markedet som kan prøve å gi deg dårlige tilbud. Derfor er det viktig å velge en pålitelig og anerkjent gullsmed som Stamnæss når du selger gammelt gull.


Samlet sett kan det å selge gammelt gull være en lønnsom måte å kvitte seg med gamle smykker og få ekstra penger til å investere i nye smykker eller andre ting du ønsker deg. Normalt sett får du oppgjør samme dag.

Gullsmed Stamnæss
Gullsmed Stamnæss

Kongens Gate 3, 6002 Ålesund
AMFI Moa Nord, 6020 Ålesund
+47 70141540
post@stamness.no


Gratis Frakt
over 700,- kroner
Hent i butikk
Trygg Handel

Klarna Checkout