Dåpsgaver som markerer starten på et langt og godt liv

Dåpsdagen er en spesiell begivenhet som markerer starten på et nytt liv og en viktig milepæl for barnets reise i livet.

 

For oss i Gullsmed Stamnæss handler en dåpsgave mer enn bare å gi et objekt og gjenstand, vi betrakter denne gaven som et symbolsk uttrykk for kjærlighet, omsorg og velsignelse.

Dåpsgaver med det lille ekstra av personlig preg

Graveringer, dato, navn eller en personlig kort tekst kan utgjøre en stor følelsesmessig verdi på dåpsgaven som gis. Vi hjelper deg med profesjonell og rask gravering.

Inspirerende dåpsgaver fra kjente merkenavn

I vår nettbutikk finner du et rikelig utvalg av produkter som passer utmerket som dåpsgaver. For oss er det viktig at vår filosofi om kvalitet bevares i produktene som tilbys. Hos oss finner du dåpsgaver fra anerkjente Georg Jensen, Eik, Prins og Prinsesse, Pia og Per, Gulldia og Sylvsmidja.

Vi føler oss trygge på at du finner noe som passer for den nyfødte.

Utrolig nok har vi siden 1892 tilbudt vakre smykker og relevante produkter for kvinner, menn og barn. Den grenseløse lidenskapen for smykker, design og muligheten til å skape noe, er fortsatt den største drivkraften for bedriften til å finne nye og innovative dåpsgaver.

Vi står klar til å veilede og hjelpe deg med å finne den perfekte dåpsgaven, enten det er å velge det rette smykket eller å tilpasse en spesiell gave med graveringer eller tilpasninger - kontakt oss i dag for å komme i kontakt med en kyndig ekspert!

Gullsmed Stamnæss
Gullsmed Stamnæss

Kongens Gate 3, 6002 Ålesund
AMFI Moa Nord, 6020 Ålesund
+47 70141540
post@stamness.no


Gratis Frakt
over 700,- kroner
Hent i butikk
Trygg Handel

Klarna Checkout