Det er viktig at den som utfører reparasjoner på dine smykker har lang og god erfaring

Det finnes en rekke steder som tilbyr service og reparasjon av smykker. Det er viktig at den som utfører reparasjoner på dine smykker har lang og god erfaring for at det skal bli et bra resultat. Gullsmed Stamnæss har meget dyktige gullsmeder som utfører det med stor respekt for dine smykker.

 

Typiske tjenester som tilbys er for eksempel reparasjon av ødelagte kjeder, erstatning av mistede eller ødelagte steiner, justering av størrelsen på ringer og armbånd, polering av smykker for å få dem til å se ut som nye igjen og rengjøring av smykker for å fjerne skitt og smuss.


Vi kan også gi deg et estimat på kostnadene for reparasjonen eller servicen før vi går i gang med arbeidet.


Spesialoppdrag kan være alt ifra å lage et tilpasset smykke eller endre et eksisterende smykke for å få et nytt uttrykk. Eller kanskje du har arvet noe som du ønsker å få laget noe mer tids aktuelt av. Vi lager også en god del håndlagde gifteringer som passer til brudeparets identitet.


Service kan innebære rengjøring og vedlikehold av smykker for å sikre at de holder seg i god stand over tid. Spesielt ringer med stener som brukes daglig bør leveres inn årlig for en sjekk av festene for sten / stenene. Vi må ikke glemme at edle metaller er myke og slites ved bruk. Det er akkurat som med favoritt skoene dine. Sålen slites ned etter mye bruk.


Vi hos Gullsmed Stamnæss er dedikerte til å tilby deg en helhetlig smykkeopplevelse, og sørge for at du får det du trenger for å holde smykkene dine i god stand og få mest mulig glede av dem i lang tid.

Send oss ​​en forespørsel ved å bruke følgende skjema

Gullsmed Stamnæss
Gullsmed Stamnæss

Kongens Gate 3, 6002 Ålesund
AMFI Moa Nord, 6020 Ålesund
+47 70141540
post@stamness.no


Gratis Frakt
over 500,- kroner
Hent i butikk
Trygg Handel

Klarna Checkout