Forlovelsesring - Et viktig symbol for evig kjærlighet

Forlovelsesringen er ikke bare et smykke, den er et symbolsk uttrykk for løftet om evig kjærlighet og forpliktelse mellom to mennesker.

 

Hos oss i Gullsmed Stamnæss finner du et lekkert utvalg av forlovelsesringer som er nøye kuratert for å omfavne forskjellige stiler, estetikk og personlige preferanser.


I vår nettbutikk finner du alt fra tidløse klassikere til moderne design - Vår kolleksjon av forlovelsesringer rommer noe for enhver smak.

Siden vår oppstart i 1892 har vi lojalt fulgt vår filosofi om å tilby smykker av høy kvalitet i kombinasjon med ærlighet og service. Samtidig har vår dedikasjon og genuine interesse for faget medført til at vi betraktes som en innovativ gullsmed med et utvalg som markerer symbolikk og tradisjon med lekkert design.

Forlovelsesring fra anerkjente produsenter

I vårt utvalg er det ingen tilfeldigheter. For oss er det viktig å bevare vår filosofi, derfor har vi kun samarbeid med smykkeprodusenter med tilsvarende filosofi som oss selv. For deg som kunde betyr dette kvalitetsprodukter med unikt design og utforming. Vi tilbyr forlovelsesringer fra anerkjente merker som Ole Lynggaard, Pan Jewelry, Espeland og Heiring.

Vi har et ønske om å tilfredsstille kunders behov innen forlovelsesringer og andre smykker.

Ønsker du mer informasjon eller tips i forhold til hvilke valg du burde ta når du skal velge ut forlovelsesring? Vi forstår at dette er et viktig øyeblikk for livet ut. Derfor hjelper vi deg gjerne så godt vi kan!

Du kan ta kontakt på telefon: 70 14 15 40 eller e-post: post@stamness.no
Du er også velkommen til å besøke vår fysiske butikker i Kongens gate 3 og AMFI Moa Nord i Ålesund!

Gullsmed Stamnæss
Gullsmed Stamnæss

Kongens Gate 3, 6002 Ålesund
AMFI Moa Nord, 6020 Ålesund
+47 70141540
post@stamness.no


Gratis Frakt
over 500,- kroner
Hent i butikk
Trygg Handel

Klarna Checkout