Giftering - for deg som ønsker et personlig preg

En giftering er kanskje det ultimate smykke for en gullsmed, men for deg og din bedre halvdel er det utvilsomt det viktigste smykket. Betydning, symbolikk i kombinasjon med rett håndverk er viktige parametre å ta hensyn til.

 

Vi i Gullsmed Stamnæss anbefaler alltid våre gifteklare kunder om å tenke grundig over personlig stil og preferanser. Ønsker dere noe klassisk, moderne, eller kanskje mer unikt og spesielt? Vurder om dere vil ha en enkel giftering eller en med eksempelvis inngraveringer eller detaljer.

Husk at gifteringene representerer deres kjærlighet og forpliktelse, så velg med hjertet og ta dere god tid til å finne de perfekte gifteringene. De skal tross alt være et kjærlig minne om deres spesielle bånd gjennom hele livet.

Du kan trygt benytte deg av vår erfaring og genuine interesse for smykker - I vår nettbutikk finner du garantert den rette gifteringen!

For deg som ønsker ekte kvalitet

Med vår dedikasjon i over 100 år har bidratt til å skape et ærverdig, tradisjonsrikt og moderne firma basert på fagkunnskap. I vårt produktutvalg er det ingen rom for tilfeldigheter. Du finner kun produkter fra anerkjente merker som; Ole Lynggaard, Georg Jensen og Pan Jewelry.

Butikken hvor unikt design flettes sammen med godt håndverk

Hos oss i Gullsmed Stamnæss er det ingen tilfeldigheter i vårt daglige arbeid eller produktene vi tilbyr. Siden 1892 og flere generasjoner har vi videreført lidenskapen for vakre smykker. Kvalitet, ærlighet, service, engasjement og nytenkning har alltid stått i første rekke hos oss. Dette har medført mange lojale kunder i hele Norge.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk. Du kan også besøke oss i Ålesund gjennom våre butikker i Kongens gate 3 og AMFI Moa Nord!

Gullsmed Stamnæss
Gullsmed Stamnæss

Kongens Gate 3, 6002 Ålesund
AMFI Moa Nord, 6020 Ålesund
+47 70141540
post@stamness.no


Gratis Frakt
over 500,- kroner
Hent i butikk
Trygg Handel

Klarna Checkout