Mansjettknapper - et must for motebevisste menn

Mansjettknapper er ikke bare et elegant tilbehør, men en markør av raffinement og personlig stil, og gir en mulighet til å uttrykke individualitet og stil på en subtil måte.

 

Hos oss i Gullsmed Stamnæss finner du et rikelig utvalg av mansjettknapper - enten det er for en spesiell anledning som et bryllup eller uformell sammenkomst, eller for å legge til et snev av eleganse til hverdagsantrekket!

Siden 1892 har vi lojalt fulgt vår filosofi om førsteklasses kvalitet og presist håndverk. Hver mansjettknapp er nøye utformet med fokus på detaljer og finish for å sikre et estetisk tiltalende og holdbart design. Enten det er klassisk metall, edelstener eller mer unike materialer, vårt sortiment av mansjettknapper omfavner variasjonen og mangfoldet av håndverk.

Er usikker på hvilke mansjettknapper som best?

Vi anbefaler å velge mansjettknapper for din personlige stil, og anledningen du ønsker å benytte dem. Enkelte er mer egnet for store anledninger, andre for hverdagsbruk.

Siden vårt utvalg dekker alle anledninger, kan det også være vanskelig å orientere seg frem til hva som passer best til forskjellige anledninger. Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap og erfaringer for å gjøre valget enklere.

Vi er tilgjengelige på telefon: 70 14 15 40 eller e-post: post@stamness.no

Du vil komme i kontakt med en kyndig medarbeider med genuin interesse for både smykker og din tilfredshet med våre produkter!

Gullsmed Stamnæss
Gullsmed Stamnæss

Kongens Gate 3, 6002 Ålesund
AMFI Moa Nord, 6020 Ålesund
+47 70141540
post@stamness.no


Gratis Frakt
over 700,- kroner
Hent i butikk
Trygg Handel

Klarna Checkout